21.08.2024 

 

Se det nye program med efterårets temaaftener

PsykInfo Midts efterårsprogram skydes i gang om to uger. Flere temaaftener er allerede udsolgt, men du kan stadigvæk købe billet til spændende aftener, der foregår rundt omkring i hele Region Midtjylland. 

Programmet for efteråret 2024 er pakket med hele 12 oplæg og debatter, der har til formål at give dig et indblik i, hvordan det kan være at leve med en psykisk sygdom. 

Til en temaften kan du forvente at møde en EN AF OS-ambassadør, der står klar til at dele sin personlige historie. Det kan enten være som patient eller som pårørende til en psykisk sårbar. Til hver temaaften deltager også en eller flere fagpersoner fra Psykiatrien, der vil fortælle om, hvordan de arbejder med diagnoserne til hverdag. Vi afslutter altid med god tid til spørgsmål, og du kan forvente at få konkrete råd med hjem. 

Lulu åbner op om svære emner til to temaaftener

I dette efterår er vores EN AF OS-ambassadør Lulu Nellemann på programmet ved hele to temaaftener.  

Mandag den 9. september holder Lulu oplæg i Hammel og torsdag den 7. november kan du møde hende i Risskov. Her vil hun sætte fokus på to vigtige emner og fortælle sin personlige historie om et turbulent ungdomsliv præget af psykiske udfordringer og diagnoser. I Hammel taler Lulu ind i emnet Selvmordsforebyggelse og i Risskov er emnet Unge og mistrivsel.  

Læs det fulde program her og køb din billet allerede i dag.