I gruppeterapien vil du få støtte og konkrete metoder til at håndtere din sygdom.
Gå direkte til:
Gruppeterapi
Regionspsykiatrien Horsens tilbyder psykoterapi til dig, der er ambulant patient med let til moderat psykisk lidelse og relationsproblemer.
Sådan foregår det
Terapien foregår i grupper. I gruppen er der fem til otte deltagere, hvis problemer terapien tager udgangspunkt i. Hver enkelt medlems udfordringer bearbejder gruppen gennem fri diskussion og samspil mellem medlemmerne.
Terapien fokuserer på, hvad der udspiller sig mellem jer, og du vil få en større bevidsthed og forståelse af relationer. Terapeuten vil hele tiden støtte og hjælpe jer til bedre kommunikation – både verbalt og nonverbalt.
I gruppen kommer der løbende nye patienter, når en anden afsluttes.
For at sikre den bedste behandling, er det vigtigt, at du kommer til hver gruppesession. Hvis du modtager anden behandling end gruppeterapi, er det vigtigt at det koordineres med terapeuten.
Vi anbefaler, at gruppens medlemmer ikke mødes uden for terapien.
Hvem?
Gruppeterapi er for patienter i alderen 20-55 år med:
Let til moderat depression
Lette angstlidelser
Vanskeligheder ved at få stabile og vedvarende relationer
Du skal kunne reflektere over dine reaktionsmønstre og have lyst til gruppebehandling. Du skal kunne møde stabilt op og forpligte dig i en længere periode. Patienter med misbrug, i krise eller med alvorlige psykiske lidelser kan ikke deltage.
Alle har tavshedspligt.
Hvor og hvornår
Gruppeterapien finder sted i Konferencerum Himmelbjerget, Regionspsykiatrien Horsens (benyt indgang K).
Det er mandag kl. 9-10.30 og 15.30-17 og tirsdag kl. 13.30-15.
Direkte link til denne side: www.psykiatrien.rm.dk/651867
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.