Du får tilknyttet en læge og to sundhedsfaglige kontaktpersoner. Det er dem, du laver aftaler med om din behandling og dit ophold.
Behandlingen er individuel og udarbejdes i en behandlingsplan.
Din behandling består af miljøterapi, samtaler og evt. medicin, samt forskellige undersøgelser og udredninger.
Du har planlagte samtaler med lægen og en af dine kontaktpersoner mindst en gang om måneden og ellers efter aftale.
Du kan desuden deltage i netværksmøder og behandlingskonferencer.
Vi håber at få dig som en aktiv medspiller i forhold til udarbejdelse af behandlingsplan, risikovurderinger, netværksmøder m.m.
I afsnittet arbejder vi med mestringsstrategier for at hjælpe dig til at få kontrol over dig selv, din angst, dine stemmer, selvskade eller følelsen af at blive forfulgt. Der er mange strategier til at få større kontrol. Det er forskelligt, hvad der virker fra person til person. Det er derfor vigtigt, at du finder frem til dine egne mestringsstrategier og lærer at bruge dem.
Afsnittet har tilknyttet en psykolog, som udfører tests og samtaler efter henvisning fra lægen.
Afsnittet har en socialrådgiver tilknyttet. Socialrådgiveren kan hjælpe med økonomi og kontakt til øvrige sociale myndigheder.
Det er også socialrådgiveren, der står for al koordinering i forbindelse med udskrivelse.
Kontaktperson
Vi bestræber os på at kunne tilbyde dig strukturerede ugesamtaler med dine sundhedsfaglige kontaktpersoner. Fokus kan være mestringsstrategier, misbrugsproblematikker, psykoedukation, forebyggelse af fornyet kriminalitet m.m.
Direkte link til denne side: www.psykiatrien.rm.dk/667552
Brug ikke informationen på denne side til at stille dine egne diagnoser, og følg kun instruktionerne i vejledningen, hvis hospitalet har henvist dig til siden.